Selecteer een pagina

Koppelkerk Bredevoort als kunst decor

Er is lang en hard gewerkt aan de Koppelkerk te Bredevoort. Bouwbedrijf Heijnen, Installatiebedrijf Henk Rensink en de vele vrijwilligers zijn er maanden mee bezig geweest om de Koppelkerk nieuw leven te geven. Wij hebben het voorrecht gekregen om onze lichtvisie te delen met alle partijen die betrokken zijn bij de Koppelkerk. Met in het achterhoofd dat de verlichting modulair moet zijn, kunst moet aanlichten en een sfeer niveau moet bereiken.  Na onze visie te hebben gedeeld, hebben wij een volgens de mening van de Stichting Koppelkerk een fantastische sfeer gecreëerd waarbij de ambiance van de kerk gehandhaafd blijft en toch een nieuw tintje heeft gekregen.

We hebben de hoogte van de kerk op een speelse manier bij het geheel betrokken. Deze ruimte wordt meestal gebruikt voor het exposeren van kunst.
De kunstwerken worden uitgelicht door gericht licht zonder té veel licht te gebruiken. We gebruiken licht waar nodig, de rest laten we zoals het is.

Het is een project waar we continu mee bezig blijven om alles te perfectioneren. De buitenkant van de kerk gaan we ook accentueren met licht zonder dat omwonenden last krijgen van licht vervuiling.

Een zeer leerzaam en leuk project.

Koppelkerk bedankt