Selecteer een pagina

Energie investeringsaftrek (EIA)

LDR-lighting officieel partner binnen de EIA regeling.

 

LDR-lighting is nu ook de officiële partner voor ondernemers die gebruik willen maken van de Energie Investerings Aftrek. Wanneer er investeringen worden gedaan in Led verlichting op kantoor, werkplaats, magazijn of stal kan er door de inzet van LDR-lighting Led verlichting enorm worden bespaard. Samen met het zuinige karakter en de zeer lange levensduur van Led wordt er nu ook een aanzienlijk deel van de investering vergoed door het Rijk.

Dankzij de vermelding in de energielijst van 2015 is de investering in de armaturen van LDR-lighting gegarandeerd EIA bestendig.

Uit de laboratoriumtests is gebleken dat 90% van onze Led lampen ‘ruimschoots’ voldoen aan de door het Ministerie gestelde eisen. Hierdoor hebben wij vrijstelling gekregen om onze lampen extra te laten testen door geaccrediteerde bedrijven. De overige Led lampen liggen dichter op de minimale eisen norm en moeten nog wel extra worden getest.

De rapporten zijn opvraagbaar via ons. Stuur ons een mail via rapport@ldr-lighting.nl.

Voor vragen of hulp bij de investeringsaanvraag neem vrijblijvend contact op met ons op nummer +31 (0)545 79 65 10 of +31 (0)6 57 60 33 31.

 

Aanvragen  EIA

Energielijst 2015